The Birth Poster
Geen verzendkosten 6000+ 5-sterrenrecensies De enige echte
EUR

FAQ

Wat is de Geboorteposter?

De Geboorteposter biedt een reeks unieke en tijdloze illustraties op ware grootte die net zo groot zijn als je kindje was bij de geboorte. In onze ontwerptool vind je een verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren om jouw poster te personaliseren. De geboortegegevens van je baby, waaronder de naam, lengte, gewicht, geboortedatum en tijd, worden onderaan de poster afgedrukt.

De Geboorteposter, opgericht in 2013, is de originele geboorteposter op een schaal van 1:1.

Hoe wordt de illustratie geschaald naar de grootte van de baby bij de geboorte?

We stellen de grootte van de door jou gekozen illustratie af op de exacte lengte die je baby bij de geboorte had. Als je meerdere posters koopt, kun je ervoor kiezen om de illustraties zo te draaien dat de baby’s elkaar aankijken.

Kan ik de poster in mijn eigen taal krijgen?

Al onze posters zijn beschikbaar in meer dan 20 talen. Als jouw taal niet beschikbaar is, stuur ons dan een e-mail. Dan maken we een poster voor je in je eigen taal.

Zit er een lijst om de poster?

Lijsten zijn niet bij de poster inbegrepen, maar kunnen los worden gekocht. Je kunt onze lijsten heir bekijken of een lijst toevoegen bij het samenstellen van je poster in onze ontwerptool.

Wat is de kwaliteit van het papier van de poster?

Onze posters worden geprint op 200 g/m2 zuurvrij papier. Dat ziet er niet alleen heel mooi uit, maar gaat ook een leven lang mee. Om een minimale voetafdruk voor het milieu te garanderen, gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd papier en printen we klimaatneutraal.

Wie is de kunstenaar achter de Geboorteposter?

De illustraties zijn gemaakt door de getalenteerde kunstenaar Evelina Westman. Zij is ook een van de medeoprichters van het bedrijf.

Wat is de reden voor het verschil in uiterlijk tussen mijn nieuwe lijst en de lijst die ik eerder kocht?

We zijn in 2020 van leverancier gewisseld. Dus mocht je voor die tijd een lijst hebben gekocht, dan kan die er net iets anders uitzien dan je recente aankoop.

Verzenden jullie ook naar mijn land en wat zijn de verzendkosten?

We bieden gratis bezorging wereldwijd.

Wat is de geschatte levertijd?

Gratis bezorging wereldwijd: 5-8 dagen.
Express bezorging wereldwijd: 1-4 dagen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling naar je is verzonden, sturen we je een e-mail met een link waar je je bestelling kan volgen.

Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie?

We bieden veilige en makkelijke betalingsmogelijkheden, waaronder een factuur, creditcard, gedeeltelijke betaling, bankoverschrijving en PayPal.

Hoe koop ik een cadeaukaart?

Je kunt onze cadeaukaart kopen op de cadeaukaartpagina.. Als je bestelling is bevestigd, versturen we je digitale cadeaukaart direct naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Hoe wissel ik mijn cadeaukaart/kortingscode in?

Om je cadeaukaart of kortingscode in te wisselen, voeg dan het gewenste product/de gewenste producten toe aan je winkelwagen en klik onder Samenvatting op de link "Heb je een kortings- of cadeaucode?". Geef de code op in het veld dat verschijnt voordat je op "Ga door naar betaling" klikt.

Wat zijn retourvoorwaarden voor posters gemaakt met de ontwerptool?

Helaas zijn posters gemaakt met de ontwerptool een gepersonaliseerd product en kunnen ze niet worden geretourneerd. Zorg ervoor dat je de spelling, persoonlijke informatie en andere informatie goed controleert voor het afronden van je bestelling. Als je vragen of zorgen hebt over je poster, neem dan contact met ons op voor het plaatsen van je bestelling.

Wat zijn de retourvoorwaarden voor lijsten?

Je mag je lijst binnen 14 dagen van ontvangst retourneren, mits je het niet hebt gebruikt en het in originele staat is. Voor meer informatie, neem je contact op met onze klantenservice.

Wat kan ik doen als de bestelling die ik ontvang is beschadigd?

Dien in het geval van schade of defecten een claim in via ons contactformulier en selecteer "claim" of stuur een e-mail naar info@thebirthposter.com met details en foto's. Claims moeten worden gedaan binnen 1 maand na ontvangst. Houd er rekening mee dat we geen claims accepteren voor schade of defecten die zijn ontstaan door het opgeven van de verkeerde informatie tijdens het plaatsen van je bestelling.

Waar kan ik mijn orderbevestiging vinden?

Je orderbevestiging sturen we naar het e-mailadres dat je tijdens je aankoop hebt doorgegeven. Als je het niet in je inbox kunt vinden, kijk dan in je Spam. Als je het niet kan vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.

Ik heb een fout gemaakt bij het plaatsen van mijn bestelling. Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als je jouw bestelling wilt wijzigen, heb je daar 6 uur de tijd voor (of 1 uur als je Express bezorging hebt gekozen) na het plaatsen van je bestelling. Je kunt wijzigingen doorvoeren door de link te openen in de orderbevestiging die je meteen na het plaatsen van je bestelling per e-mail krijgt toegestuurd.

Hoe neem ik contact op voor een mogelijke samenwerking?

Als je graag met ons wilt samenwerken, kun je een e-mail sturen naar collabs@thebirthposter.com. Om ons te helpen je verzoek efficiënter te verwerken, voeg je je socialmedia-account en locatie/land toe aan je e-mail.

Bevat de verpakking een factuur of informatie over de prijs van het product?

Nee

Is het mogelijk om een boodschap aan het pakket toe te voegen voor de ontvanger?

Helaas niet, maar we hopen dit binnenkort aan te kunnen bieden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees de beoordelingen van onze klanten op Trustpilot.

Ik heb meer vragen, hoe neem ik contact met jullie op?

Stuur een e-mail naar info@thebirthposter.com dan beantwoorden we je vragen zo snel mogelijk.